Blumfeldt Blumfeldt High Society, záhradná hojdačka, 220 cm, šedá
Záhradný nábytok Blumfeldt High Society, záhradná hojdačka, 220 cm, šedá
Značka: Blumfeldt

Blumfeldt High Society, záhradná hojdačka, 220 cm, šedá

Nábytok Blumfeldt

Dostupnosť: skladom

Oddychujúca spoločnosť. Záhradná hojdačka Blumfeldt High Society predstavuje miesto, na ktorom sa spoločne stretnete a hojdaním príjemne zrelaxujete. Jemne hojdaj&ua... Viac informácií

Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 7.11.2023

419,90 EUR
Na sklade
Doprava zdarma
Unikátny sortiment

Oddychujúca spoločnosť. Záhradná hojdačka BLUMFELDT High Society predstavuje miesto, na ktorom sa spoločne stretnete a hojdaním príjemne zrelaxujete. Jemne hojdajúc sa na mäkkých vankúšoch: jednoducho štýlové číčíkanie duše.„Extra veľa miesta na sedenie alebo ležanie."Hollywoodskou záhradnou hojdačkou Blumfeldt High Society ľahko zabudnete na všedný deň. Extra široká sedacia plocha a vankúše s hrúbkou 8 cm ponúkajú pohodlné hojdanie až štyroch osôb súčasne. Kto nemá chuť sedieť, môže ľahko sklopiť operadlo: perfektné na obedňajší šlofík alebo spoločné túlenie s partnerom. Skryť vás môže aj slnečná markíza, poskytujúca osviežujúci tieň. Dva bočné držiaky sú ideálne na odloženie vychladených nápojov a pochutín. Pri navrhovaní hojdačky sa kládol veľký dôraz na stabilitu. Masívna oceľová tyč potiahnutá práškovou farbou, nehrdzavejúce závesy z ušľachtilej ocele a pozinkované skrutky zabezpečujú vysokostabilnú konštrukciu.„Táto hojdačka vykúzli letnú náladu v každom rohu."Oddychová pauza počas dňa: hollywoodska hojdačka Blumfeldt High Society sa stane spoločenským stredobodom v záhrade alebo na terase a pozýva zároveň na príjemný spánok uprostred zelene.Dostupné varianty: hnedá (číslo produktu: 10030568), tmavomodrá (10030611) Viac informácií o produkte "Blumfeldt High Society, záhradná hojdačka, 220 cm, šedá"

Včely sú fascinujúce tvory, ktoré nám už stáročia poskytujú nielen med, ale aj ďalšie vzácne produkty, ktoré majú blahodárny vplyv na naše zdravie. Apiterapia, teda liečba včelími produktmi, sa využíva na liečbu rôznych ochorení, ako sú chronické ochorenia dýchacích ciest, alergie, kožné ochorenia, poruchy imunitného systému, stres a depresia.

Článok "Už ste počuli slovo Apidomček?" nájdete v Magazíne

Je apiterapia bezpečná?
Áno, apiterapia je bezpečná pre väčšinu ľudí. Avšak, ako pri každej liečbe, aj tu existujú určité riziká. Ak máte alergiu na včely alebo iné včelie produkty, mali by ste sa pred návštevou apidomčeka poradiť s lekárom.

Aké sú účinky apiterapie?
Apiterapia sa používa na liečbu rôznych ochorení, vrátane: chronických ochorení dýchacích ciest, alergií, kožných ochorení, porúch imunitného systému, stresu, depresie.

Ako dlho trvá návšteva apidomčeka?
Návšteva apidomčeka zvyčajne trvá 45-90 minút. Počas tejto doby máte možnosť vdychovať úľový vzduch, relaxovať v prítomnosti včiel a vystavovať sa pôsobeniu biopoľa včiel.

Hore