Tristar Sendvičovač nerezový SA3060
Sendvičovače Sendvičovač nerezový SA3060
Značka: Tristar

Sendvičovač nerezový SA3060

ZĽAVA

Sendvičovač Tristar

Dostupnosť: skladom

Veľká opekacia plocha Toustovač v nerezovom vyhotovení má hlboký priestor pre prípravu sendvičov štvorcového tvaru. Vďaka takto hlbokému priestoru môžete naplniť toasty bez nechceného vytekania obsahu... Viac informácií

Doprava: od 2,99 EUR
Ponuka platná k 17.7.2021

28,39 EUR
23,92 EUR
Na sklade
Garancia najnižšie ceny

Veľká opekacia plocha Toustovač v nerezovom vyhotovení má hlboký priestor pre prípravu sendvičov štvorcového tvaru. Vďaka takto hlbokému priestoru môžete naplniť toasty bez nechceného vytekania obsahu z prístroja. Opekacie dosky sú vybavené nepriľnavým povrchom pre jednoduché čistenie. Jednoduché použitie Toustovač má svetelnú indikáciu prevádzky, veko s bezpečnostným zámkom a protišmykové nožičky pre bezpečné používanie. Určite tiež oceníte možnosť horizontálneho alebo vertikálneho skladovania a priestor pre navinutie kábla. Ten má dĺžku 0,85 m. Bezpečnosť prevádzky je tiež zabezpečená poistkou proti prehriatiu. Viac informácií o produkte "Sendvičovač nerezový SA3060"

Sendvičovač je výborným pomocníkom v kuchyni, vďaka ktorému rýchlo vyčarujete výdatné raňajky, chutnú večeru či dokonca skvelé pohostenie pre nečakanú návštevu. A je úplne jedno, či holdujete mäsitým pokrmom, vegetariánskej strave, alebo sladkým maškrtám. Sendvičovač nájde uplatnenie v každej domácnosti a zvládne oveľa, viac ako ste možno tušili!

Článok "3 skvelé dobroty, ktoré si pripravíte v sendvičovači" nájdete v Magazíne

Hore