MERKURY MARKET Stôl Bath Biela
Stoly, stolíky Stôl Bath Biela

Stôl Bath Biela

Stôl MERKURY MARKET

Dostupnosť: skladom

Stôl Bath Biela

Doprava: od 19,99 EUR
Ponuka platná k 14.5.2023

179,00 EUR
Na sklade
Prerábaj a zariaďuj lacnejšie!

Chystáte sa kúpiť písací stôl, či už do firmy, domácej pracovne alebo pre svoje dieťa a radi by ste vybrali skutočne  praktický a zároveň štýlový výrobok, ktorý dokonale zapadne do interiéru?Ktoré základné parametre by mal spĺňať kvalitný písací stôl? A v akých cenových hladinách sú vlastne dostupné písacie stoly na súčasnom trhu?

Článok "Kvalitný písací stôl: pohodlne a štýlovo i počas práce!" nájdete v Magazíne

Aký písací stôl je je najvhodnejší pre dieťa?
Pri kúpe písacieho stola pre dieťa sa vám oplatí investovať do variabilného modelu s nastaviteľnou výškou, prípadne i sklonom pracovnej dosky, ktoré môžete priebežne meniť podľa potreby a veku dieťaťa.

Pre aký stôl sa rozhodnúť v prípade priestorovo obmedzených možností miestnosti?
Do menších miestností je ideálny rohový písací stôl, ktorý zaberie podstatne menej miesta a zároveň je i praktickým a štýlovým riešením interiéru.

Ktorý písací stôl je najvhodnejší pre prácu s počítačom?
V takomto prípade si určite vyberte kvalitný písací stôl s praktickou výsuvnou doskou na klávesnicu a vyvýšeným podstavcom na monitor, ktoré vám zabezpečia maximálny pracovný komfort.

Dom a záhrada / Stoly, stolíky

Ako vybrať ten správny stôl do vašej kuchyne či obývačky? Odpoveď zaiste nájdete v širokom sortimente nášho e-shopu. Ak patríte medzi početnejšie rodiny, určite oceníte praktický rozkladací jedálenský stôl. Netreba zabúdať ani na to, že okrasou každého stola je i štýlová váza a pekný obrus. Pri výbere konferenčného stolíka môžete, okrem tradičného dreveného masívu, vsadiť na stolík z kovu a skla alebo plastu. Šikovné sú i malé príručné stolíky ku gauču či kreslu. Na kozmetické zrkadlo do spálne sa hodí konzolový stolík a pri posteli by určite namal chýbať nočný stolík. Ak túžite po modernom kúsku s nadčasovým dizajnom skúste napríklad stolíky Actona.

Domov a nábytok a Stoly, stolíky MERKURY MARKET

 MERKURY MARKET

Hore