Tristar Tristar VE-5924
Ventilátory Tristar VE-5924
Značka: Tristar

Tristar VE-5924

Ventilátor Tristar

Dostupnosť: skladom

Skvelý pomocník Túžite po príjemnom osviežení počas horúcich letných dní, ale nechcete investovať do klimatizácie? Ventilátor Tristar VE5924 zaiste splní vaše požiadavky. Vďaka malému priemeru 23 cm s... Viac informácií

Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 17.7.2021

24,99 EUR
Na sklade
Garancia najnižšie ceny

Skvelý pomocník Túžite po príjemnom osviežení počas horúcich letných dní, ale nechcete investovať do klimatizácie? ventilátor TRISTAR VE5924 zaiste splní vaše požiadavky. Vďaka malému priemeru 23 cm sa tento stolový ventilátor zmestí do každej miestnosti, bez toho aby prekážal. Čierne prevedenie v strednom lesku robí prístroj elegantným doplnkom aj do vašej kancelárie. Na výber máte dve rýchlosti s automatickou osciláciou. Ovládanie je umiestnené na základni prístroja. Viac informácií o produkte "Tristar VE-5924"

Potrebujete spoľahlivý ventilátor, ktorý vám zabezpečí dokonalé osvieženie počas horúcich letných dní? Ak hľadáte špičkový spotrebič so širším spektrom funkcií a elegantným prevedením, ktorý zároveň nezaberie veľa miesta, vsaďte na kvalitný stĺpový ventilátor.

Článok "Stĺpový ventilátor: osvieženie v atraktívnom obale" nájdete v Magazíne

Prečo je stĺpový ventilátor lepší ako klasický stojanový s lopatkami?
V porovnaní s klasickým stojanovým ventilátorom ide o modernejší spotrebič s väčším množstvom nastaviteľných funkcií a programov, lepšou stabilitou i atraktívnejším dizajnom.

Môže stĺpový ventilátor zabezpečiť rovnomerné osvieženie celej miestnosti?
Áno, špičkové stĺpové ventilátory sú vybavené nastaviteľnou osciláciou rádovo od 90 do 360 stupňov.

Je nutné, aby sme stĺpový ventilátor vypínali mechanicky?
Vôbec nie, moderné spotrebiče sú vybavené praktickým diaľkový ovládaním, ako i časovačom, ktorý sám vypne stĺpový ventilátor, podľa vašich predstáv.

Hore