Cosmopolitan Design Tyrkysovomodrá pohovka Cosmopolitan dizajn London, 162 cm
Pohovky, gauče Tyrkysovomodrá pohovka Cosmopolitan dizajn London, 162 cm

Tyrkysovomodrá pohovka Cosmopolitan dizajn London, 162 cm

Pohovka Cosmopolitan Design

Dostupnosť: skladom

Kolekcia London od značky Cosmopolitan design sa pýši prvotriednym spracovaním a nadmieru kvalitným materiálom.London je nadčasovým nábytkom, ktorý nájde svoje miesto v klasicky zariadenej domácnosti ... Viac informácií

Doprava: od 59,00 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 120,00 EUR)
Ponuka platná k 26.7.2023

649,00 EUR
Na sklade
Vernostný program

Kolekcia London od značky COSMOPOLITAN DESIGN sa pýši prvotriednym spracovaním a nadmieru kvalitným materiálom.London je nadčasovým nábytkom, ktorý nájde svoje miesto v klasicky zariadenej domácnosti aj v modernom interiéri.Nohy pohoviek a kresiel sú vyrobené z masívneho bukového a borovicového dreva, poťah je z vysokoodolnej textílie a je nenáročný na údržbu. Cosmopolitan design sa drží výroby výhradne v rámci Európy.Ak teda chcete kúsok, ktorý prežiari váš byt a dodá mu punc moderného luxusu, tak je kolekcia London práve pre vás. Viac informácií o produkte "Tyrkysovomodrá pohovka Cosmopolitan dizajn London, 162 cm"

Pohovky sú základným kúskom v každej domácnosti. Prichádzajú v rôznych štýloch, tvaroch a veľkostiach a môžu byť použité ako funkčný kus nábytku alebo ako ústredný bod v obývacej izbe. Či už hľadáte pohodlné miesto na schúlenie a sledovanie filmov, luxusné miesto na zábavu hostí alebo štýlový doplnok, existuje pohovka, ktorá je pre vás ako stvorená.

Článok "Ako vybrať správnu pohovku?" nájdete v Magazíne

Dom a záhrada / Pohovky, gauče

Kúpa sedačky určite nie je jednoduchá záležitosť. U nás nájdete širokú ponuku pohoviek a gaučov od jednoduchých dvojmiestnych až po rodinné rohové sedačky. Medzi dôležité kritéria pri ich výbere patrí pevnosť konštrukcie a najmä odolnosť poťahu. Dôležitá je i variabilita sedačky pre pohodlnejšie sedenie či lôžkovú úpravu. Klasikou, do ktorej sa oplatí investovať sú kožené pohovky, ale trendy sú i poťahy v luxusnom zamatovom prevedení. Pre rodiny s deťmi či štvornohými miláčikmi sú zas ideálne gauče s impregnovaným textilným poťahom na báze nanotechnológie. Celkový vzhľad sedačky výborne oživia i vankúše a deky. Ak sa vám páči severský hygge štýl, skúste napríklad jedinečné sedačky Karup Design.

 Cosmopolitan Design

Hore