Concept Vakuovačka Concept VA0050
Vakuovačky Vakuovačka Concept VA0050
Značka: Concept

Vakuovačka Concept VA0050

Vakuovačka Concept

Dostupnosť: skladom

Vákuovačka Concept VA0050 Zachovajte čerstvosť vašich potravín Vákuová zváračka fólií predĺži životnosť vašich potravín. Zamedzí prístupu vzduchu, čím zabraňuje strate dôležitých látok obsiahnutých v ... Viac informácií

Doprava: od 1,99 EUR
Ponuka platná k 17.7.2021

94,90 EUR
Na sklade
Garancia najnižšie ceny

Vákuovačka CONCEPT VA0050 Zachovajte čerstvosť vašich potravín Vákuová zváračka fólií predĺži životnosť vašich potravín. Zamedzí prístupu vzduchu, čím zabraňuje strate dôležitých látok obsiahnutých v potravinách a súčasne uchová ich čerstvú chuť a arómu. Týmto spôsobom skladovania potravín zároveň šetríte miesto vo vašej chladničke i mrazničke. Vákuovanie môžete využiť aj pri príprave sous-vide alebo pre urýchlenie marinovania mäsa. Súčasťou balenia je 10 vreciek a praktický rezací nôž. Prevádzkové režimy Vákuová zváračka ponúka 4 prevádzkové režimy a umožňuje vákuovanie suchých aj vlhkých potravín. Každá funkcia má svoje vlastné tlačidlo, takže ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. 4 funkcie Auto Vac / Cancel: Automatické odsávanie vzduchu a následné zvarenie vrecka. Zároveň môžete týmto tlačidlom okamžite prerušiť chod prístroja počas prevádzky Food: Volíte medzi vákuovaním suchých a vlhkých potravín. Zváračka je vybavená zásobníkom, do ktorého je odvedená zvyšková vlhkosť Pulse: Týmto tlačidlom budete mať presnú kontrolu nad odsávaním. Jeho stlačením odsávanie spustíte, uvoľnením bude odsávanie prerušené. Môžete si tak presne regulovať podtlak vo vrecku. Týmto spôsobom zamedzíte napr. drobeniu krehkých potravín. Seal: Slúži pre zatavenie fólie. Počas tejto funkcie zváračka neodsáva vzduch, iba zvarí vrecko. Canister Vďaka špeciálnej hadičke môžete pomocou tejto funkcie vákuovať potraviny v nádobách. Vzduch je odsatý a kvalitné tesnenie zabráni jeho spätnému nasatiu. Vaše potraviny tak budú perfektne chránené pred vlhkom. Vákuová zváračka VA0050 je plne kompatibilná so súpravou dóz Concept VD8100. Viac informácií o produkte "Vakuovačka Concept VA0050"

Vákuovanie potravín je moderná technika, ktorá umožňuje predĺžiť trvanlivosť potravín a zachovať ich chuť, vôňu a nutričné hodnoty. Hlavným princípom vákuovania je odstránenie vzduchu z obalu, čím sa minimalizuje množenie mikroorganizmov, ktoré sú zodpovedné za skazenie potravín.

Článok "Výhody vákuovania potravín a princíp tohto konzervačného procesu" nájdete v Magazíne

Ako dlho môžem uchovávať potraviny vákuované v sáčkoch?
Trvanlivosť vákuovanej potraviny závisí od druhu potraviny, správneho balenia a skladovacích podmienok. Všeobecne platí, že mäso a ryby by mali byť skonzumované do 2 týždňov, zelenina do 1-2 týždňov a tvrdé syry až do 6 mesiacov.

Musím používať špeciálne vákuovacie sáčky alebo nádoby?
Áno, je dôležité používať špeciálne vákuovacie sáčky alebo nádoby, ktoré sú určené na tento účel. Tieto obaly sú vyrobené tak, aby odolávali vakuu a boli bezpečné pre potraviny. Niektoré sáčky sú vhodné na viacnásobné použitie, zatiaľ čo iné sú jednorazové.

Aký druh vákuovačky je pre mňa najvhodnejší?
Výber správnej vákuovačky závisí od vašich individuálnych potrieb a preferencií. Ručné vákuovačky sú pohodlné a cenovo dostupné, ale môžu byť menej výkonné. Vákuovačky s komorou sú výkonnejšie a ideálne pre intenzívnejšie použitie, ale zvyčajne sú aj drahšie. Rozhodujúce je zváženie veľkosti vákuovačky, jej výkonu a prispôsobiteľnosti nastavení podľa vašich potrieb.

Hore