Gorenje Vakuovačka Gorenje VS120E
Vakuovačky Vakuovačka Gorenje VS120E
Značka: Gorenje

Vakuovačka Gorenje VS120E

Vakuovačka Gorenje

Dostupnosť: skladom

Žiadne skazené potraviny Naložili ste príliš veľa mäsa na rodinú grilovačku, alebo ste nakrájali priveľa zeleniny, ktorá by sa nezjedla a zbytočne vyschla úplne? S vákuovačkou VS120 si už nemusíte rob... Viac informácií

Doprava: od 1,99 EUR
Ponuka platná k 17.7.2021

69,90 EUR
Na sklade
Garancia najnižšie ceny

Žiadne skazené potraviny Naložili ste príliš veľa mäsa na rodinú grilovačku, alebo ste nakrájali priveľa zeleniny, ktorá by sa nezjedla a zbytočne vyschla úplne? S vákuovačkou VS120 si už nemusíte robiť starosti s tým, že by vám nadbytok jedla oschol, alebo sa skazil. Či sa jedná o zeleninu, ovocie, mäso, sladké, alebo pečivo, už sa vám nikdy nič zbytočne nepokazí. Jednoduchá manipulácia Jednoducho dáte prebytočné potraviny do fólie, z ktorej prístroj odstráni všetok vzduch, potom prístroj fóliu zvarí a je hotovo. Potraviny vám vydrží oveľa dlhšie, takže nebudete musieť vyhadzovať pokazené jedlo a zároveň ušetríte aj peniaze. V balení je priložených 10 kusov vreciek, pre okamžité použitie. Viac informácií o produkte "Vakuovačka Gorenje VS120E"

Vákuovanie potravín je moderná technika, ktorá umožňuje predĺžiť trvanlivosť potravín a zachovať ich chuť, vôňu a nutričné hodnoty. Hlavným princípom vákuovania je odstránenie vzduchu z obalu, čím sa minimalizuje množenie mikroorganizmov, ktoré sú zodpovedné za skazenie potravín.

Článok "Výhody vákuovania potravín a princíp tohto konzervačného procesu" nájdete v Magazíne

Ako dlho môžem uchovávať potraviny vákuované v sáčkoch?
Trvanlivosť vákuovanej potraviny závisí od druhu potraviny, správneho balenia a skladovacích podmienok. Všeobecne platí, že mäso a ryby by mali byť skonzumované do 2 týždňov, zelenina do 1-2 týždňov a tvrdé syry až do 6 mesiacov.

Musím používať špeciálne vákuovacie sáčky alebo nádoby?
Áno, je dôležité používať špeciálne vákuovacie sáčky alebo nádoby, ktoré sú určené na tento účel. Tieto obaly sú vyrobené tak, aby odolávali vakuu a boli bezpečné pre potraviny. Niektoré sáčky sú vhodné na viacnásobné použitie, zatiaľ čo iné sú jednorazové.

Aký druh vákuovačky je pre mňa najvhodnejší?
Výber správnej vákuovačky závisí od vašich individuálnych potrieb a preferencií. Ručné vákuovačky sú pohodlné a cenovo dostupné, ale môžu byť menej výkonné. Vákuovačky s komorou sú výkonnejšie a ideálne pre intenzívnejšie použitie, ale zvyčajne sú aj drahšie. Rozhodujúce je zváženie veľkosti vákuovačky, jej výkonu a prispôsobiteľnosti nastavení podľa vašich potrieb.

Hore