Severin Vakuovačka Severin FS 3611
Vakuovačky Vakuovačka Severin FS 3611
Značka: Severin

Vakuovačka Severin FS 3611

Vakuovačka Severin

Dostupnosť: skladom

Vákuovačka Severin FS 3611 Uchová potraviny Vákuovačka Severin FS 3611 vám pomôže uchovať potraviny dlhšie čerstvé a plné vitamínov. Môžete naporcovať mäso alebo si pripraviť zeleninový základ na omáč... Viac informácií

Doprava: od 1,99 EUR
Ponuka platná k 17.7.2021

89,90 EUR
Na sklade
Garancia najnižšie ceny

Vákuovačka SEVERIN FS 3611 Uchová potraviny Vákuovačka Severin FS 3611 vám pomôže uchovať potraviny dlhšie čerstvé a plné vitamínov. Môžete naporcovať mäso alebo si pripraviť zeleninový základ na omáčku a v pokoji ich skladovať alebo zamraziť. Automatické funkcie Jednoduché a intuitívne ovládanie pomocou dotykových tlačidiel. Nadchne vás automatický program pre tekuté potraviny, plne automatické satie a zváranie, alebo ľahké ukončenie vákuovania. Prácu vám uľahčí integrovaná rezačka, ktorá vytvorí rôzne veľkosti vreciek. Praktické príslušenstvo V balení nájdete 5 vákuových vreciek 20 x 30 cm, 1 rolku 20 x 200 cm a pripájaciu hadicu pre vákuové odsávanie. Môžete tak vákuovať aj špeciálne krabičky. Viac informácií o produkte "Vakuovačka Severin FS 3611"

Vákuovanie potravín je moderná technika, ktorá umožňuje predĺžiť trvanlivosť potravín a zachovať ich chuť, vôňu a nutričné hodnoty. Hlavným princípom vákuovania je odstránenie vzduchu z obalu, čím sa minimalizuje množenie mikroorganizmov, ktoré sú zodpovedné za skazenie potravín.

Článok "Výhody vákuovania potravín a princíp tohto konzervačného procesu" nájdete v Magazíne

Ako dlho môžem uchovávať potraviny vákuované v sáčkoch?
Trvanlivosť vákuovanej potraviny závisí od druhu potraviny, správneho balenia a skladovacích podmienok. Všeobecne platí, že mäso a ryby by mali byť skonzumované do 2 týždňov, zelenina do 1-2 týždňov a tvrdé syry až do 6 mesiacov.

Musím používať špeciálne vákuovacie sáčky alebo nádoby?
Áno, je dôležité používať špeciálne vákuovacie sáčky alebo nádoby, ktoré sú určené na tento účel. Tieto obaly sú vyrobené tak, aby odolávali vakuu a boli bezpečné pre potraviny. Niektoré sáčky sú vhodné na viacnásobné použitie, zatiaľ čo iné sú jednorazové.

Aký druh vákuovačky je pre mňa najvhodnejší?
Výber správnej vákuovačky závisí od vašich individuálnych potrieb a preferencií. Ručné vákuovačky sú pohodlné a cenovo dostupné, ale môžu byť menej výkonné. Vákuovačky s komorou sú výkonnejšie a ideálne pre intenzívnejšie použitie, ale zvyčajne sú aj drahšie. Rozhodujúce je zváženie veľkosti vákuovačky, jej výkonu a prispôsobiteľnosti nastavení podľa vašich potrieb.

Hore