Vileda Vileda Spin & Clean mop 161821
Upratovanie Vileda Spin & Clean mop 161821
Značka: Vileda

Vileda Spin & Clean mop 161821

ZĽAVA

čierne Pomôcky pre upratovanie Vileda

Dostupnosť: skladom

Vileda Spin & Clean je rotačný mop s plochou umývacou hlavicou okrúhleho tvaru. Priestranné vedro naplníte vodou až po vyznačenú rysku a pridáte váš obľúbený čistiaci prostriedok. Mop pomaly stlačíte... Viac informácií

Farba:
  • čierna
Doprava: od 2,99 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 40,00 EUR)
Ponuka platná k 21.8.2023

42,99 EUR
33,99 EUR
Na sklade
860 výdajných miest
14 dní na vrátenie

VILEDA Spin & Clean je rotačný mop s plochou umývacou hlavicou okrúhleho tvaru. Priestranné vedro naplníte vodou až po vyznačenú rysku a pridáte váš obľúbený čistiaci prostriedok. Mop pomaly stlačíte na tŕň nachádzajúci sa uprostred vedra, tým sa hlavica roztočí a zospodu ju umyje voda. Tento unikátny systém zabezpečí, že bude mop úplne dokonale zbavený všetkých nečistôt a pripravený na ďalšie použitie. Ak mop na tŕň stlačíte s vyššou intenzitou, dosiahnete efektívneho vyžmýkania. Nehrozí teda, že budú pri vytieraní odkvapkávať kvapky vody na podlahu.Technické parametre a špecifikácie:kompaktné rozmery vedra: výška 17,5 cm a priemer 33 cm - nezaberie pri skladovaní žiadne miestopriemer hlavice: 27 cmmožno prať až na 60 °C, nepoužívajte aviváž ani sušičkuzloženie umývacieho návleku: 96 % polyester, 4 % polypropylén Viac informácií o produkte "Vileda Spin & Clean mop 161821"

Otravný hmyz ako mole, komáre, pavúky a muchy môže v našich domovoch spôsobiť nemalé nepohodlie. Okrem estetických problémov môže tento hmyz priniesť aj riziko pre naše zdravie. Existuje niekoľko spôsobov, ako chrániť sa pred týmto nepriateľským návštevníkom a zachovať zdravé a pohodlné prostredie. Zvážme taktiež riziká spojené s chemickými prípravkami a alternatívne, ekologickejšie riešenia.

Článok "Odpudzovače škodcov v domácnosti: Ochrana pred otravným hmyzom a ekologické riešenia" nájdete v Magazíne

Sú komerčné prostriedky proti hmyzu bezpečné pre moju rodinu a domácich miláčikov?
Niektoré komerčné prostriedky obsahujú chemické látky, ktoré môžu mať negatívny vplyv na zdravie ľudí a zvierat. Pri výbere by ste mali pozorne čítať etikety, hľadať prírodné alternatívy alebo overiť, či produkt neobsahuje toxické zložky. Mnohé ekologické možnosti, ako napríklad prírodné oleje alebo rastliny, môžu byť bezpečnými a účinnými alternatívami.

Ako dlho trvá, kým prostriedok proti hmyzu účinkuje a akú častú aplikáciu vyžaduje?
Účinnosť rôznych prostriedkov sa líši. Niektoré produkty môžu mať okamžitý účinok, zatiaľ čo iné môžu vyžadovať niekoľko aplikácií na udržanie ochrany. Dôležité je dodržiavať odporúčané dávkovanie a aplikovať prostriedok pravidelne podľa potreby. V prípade prírodných alternatív môže byť účinnosť nižšia, ale ich bezpečnosť a ekologickosť môžu byť výhodami.

Môže použitie prostriedkov proti hmyzu ovplyvniť alergie alebo vyvolať zdravotné problémy?
Áno, niektoré chemické zložky v komerčných prostriedkoch proti hmyzu môžu vyvolať alergické reakcie alebo spôsobiť zhoršenie existujúcich zdravotných problémov. Osoby s citlivosťou na chemikálie by mali byť opatrné a zvážiť použitie prírodných alternatív, ktoré majú menšiu pravdepodobnosť spôsobiť nežiaduce reakcie. Pri akýchkoľvek známkach nepohodlia by ste mali prestať prostriedok používať a poradiť sa s lekárom.

Dom a záhrada / Upratovanie

Aj vy si myslíte, že upratovanie je nudné a zdĺhavé? S našou pestrou ponukou šikovných pomôcok vás však presvedčíme, že i túto činnosť zvládnete hravo a rýchlo. Nájdete tu rôzne mopy, kefy i špeciálne utierky z mikrovlákna na všetky druhy povrchov, vďaka ktorým bude váš nábytok, podlaha, ale i napríklad rúra na pečenie, vždy žiariť čistotou! Pre ešte lepší výsledok vyskúšajte napríklad praktické mikrohandričky Vileda so skvelou nasiakavosťou.

Domov a nábytok a Upratovanie Vileda

 Vileda

Hore