Sconto Vitrína MERIDA biela/dub wotan
Vitríny Vitrína MERIDA biela/dub wotan
Značka: Sconto

Vitrína MERIDA biela/dub wotan

ZĽAVA

Vitrína Sconto

Dostupnosť: overiť dostupnosť

Vitrína MERIDA je vyrobená v modernom štýle v spojení dekora duba a bielej farby. Vynímať sa bude v každej obývacej izbe. Do presklenej časti s dvoma sklenenými policami môžete vystaviť vaše dekorácie... Viac informácií

Doprava: Zadarmo
Ponuka platná k 13.3.2023

325,00 EUR
259,00 EUR
Vyzdvihnutie na predajni zdarma

Vitrína MERIDA je vyrobená v modernom štýle v spojení dekora duba a bielej farby. Vynímať sa bude v každej obývacej izbe. Do presklenej časti s dvoma sklenenými policami môžete vystaviť vaše dekorácie či iné predmety, ktoré chcete mať vždy na očiach, horné a dolné police sú skryté za rámom dvierok. Dolná časť obsahuje dve police, ktoré chránia otočné dvierka. Dvierka vitríny je možné namontovať na ľavú alebo pravú stranu. Doplňte váš interiér ďalšími prvkami z rovnomenného programu MERIDA. Viac informácií o produkte "Vitrína MERIDA biela/dub wotan"

Dom a záhrada / Vitríny

Vitríny sú tým pravým miestom na odkladanie vzácnych a pekných vecí. Čajový servis po babičke, poháre na víno či ručne vyrobená váza z keramiky. To všetko patrí do vitríny, ktorá sa stane klenotom vášho zariadenia. Vsadiť môžeme na dekoratívnejšiu vitrínu v retro nádychu, ale v ponuke sú i moderné jedno či dvojdverové vitríny v čistom minimalistickom dizajne.

Domov a nábytok a Vitríny Sconto

 Sconto

Hore